Loading...

Målande Objektbeskrivning

Hur skriver man en målande objektbeskrivning?

Fly vardagens tristess och slå upp portarna till detta kreativa himmelrike. Bland buskar och snår, blommor och blader, firas varje dager. Smaka på havsbrisen och låt tankarna sväva ut över takåsarna.

Som en pärla i solen vilar denna sekelskiftesvilla i en grönskande oas – ett hem för generationer. Här kan ni växa och frodas i ett riktigt äventyrsland för stora som små. Rulla ut yogamattan och börja dagen under bar himmel medan kaffet står på bryggning.

På terrassen dukar ni fram äppelpaj och glass med smultron och jordgubbar som plockats ur er egen trädgård.

Likt tomtarnas julverkstad välkomnar köket med schackrutigt golv. Vitt kakel och vitmålat planktak, med infällda spotlights, förstärker den hemtrevliga känslan. Vid den gedigna bänkskivan i ek bakas doftande kanelbullar medan vinbärssaften kokas på induktionshällen. Från matplatsen överblickas den härliga trädgården där farmor och farfar har sina självklara platser i lunden.

Uppepå bergsknallen väntar lusthuset med andakt inför bridgeaftonen. Här sitter ni med boken i en säker storslam medan solen sjunker i eden.

När snön faller styrs stegen in i vardagsrummet där veden sprakar i eldstaden och älvorna dansar. Samla familjen till en mysig sagostund och låt de små somna in till drömmar om prinsar och prinsessor. Fem sovrum väntar en trappa upp. Är ni riktigt frusna kan ni sjunka ner i ett varmt bad i ett av era två badrum.

För högt flygande tankar finner ni en härlig balkong med utsikt över skärgårdsidyllen, som leder er vidare ut på nya upptäcktsfärder.

Vill ni segla på de sju haven eller äta glass på kajen? – i Lysekil finner ni ett sprudlande liv i många kulörer med allt från småstadslugn till myllrande marknader. Denna historiska stad har fostrat olympiska mästare, konstnärer, författare och popidoler. Nu är det er tur att njuta av rampljuset!